Over

logo debpacker  Debpacker

met paardenIn 2010 reis ik drie maanden door Rusland, China en Mongolië. Omdat ik al vele reizen gemaakt heb en hier altijd een reisverslag over maak, heb ik tijdens mijn reis ook een site opengesteld. Deze had in "no-time" 50.000 bezoekers. En heb daarom besloten mijn mooie reiservaring om te willen zetten in een boek. Backpacken over het spoor van de Transsiberie Express wordt uiteindelijk in 2014 uitgebracht. Na vier jaar te corrigeren, te speuren en vol te houden vind ik eindelijk een manier om mijn boek uit te kunnen laten brengen. Hij is nu overal te krijgen via de boekenwinkels en het CB (Centraal Boekenhuis) een droom is uitgekomen.

Samenvatting reis:

In totaal reis ik 3 maanden door Rusland, China en Mongolie. Een maand lang met mijn moeder door Rusland pak ik de Trans Siberië Express. We verblijven bij gastgezinnen, pakken een hondenslee-rit mee en komen in de problemen bij de grens.

boeken Inhoud verhaal:

De voetstappen komen dichterbij en opeens verschijnen er een paar Russische douaneambtenaren in een strak kostuum voor onze coupé. 'Paspoort' galmt er door ons hok.

Bestellen?

Backpacken

Ga naar

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9783

Nu tijdelijk voor € 20,99